Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önértékelési problémák, önbizalomhiány kezelése, önbizalom fejlesztése - pszichológus

 

önértékelés - önbizalomhiány - önbizalom fejlesztése -

önbizalom

 

Az önértékelés, hogy hogyan értékeljük saját magunkat, a különböző élethelyzetekbeni teljesítményünket, az egyik legfontosabb pszichológiai tényező.

Egészséges önbizalom, vagyis a  különböző helyzetekben való saját részvételünkre, teljesítményünkre vonatkozó pozitív elvárás nélkül, önbizalomhiány fennállása esetén, nem vagyunk képesek arra, hogy sikeresen kezdeményezzünk kapcsolatokat, párkapcsolatot, barátságot, és az iskolai, tanulmányi és munkakeresési, munkahelyi karrierünk sem igazán fog felfelé ívelni.

Viszont az önbizalom egy fejleszthető képesség, amit legjobb, ha pszichológus segítsével, pszichológiai kezelés során teszünk, mivel biztos, stabil és tartós eredményt akkor fogunk elérni.

A mélyebb pszichológiai okok feltárása és feldolgozása nélkül önnállóan úgy tréningezhetjük magunkat, fejleszhetjük önbizalmunkat, ha kis, hétköznapi, könnyen élérhető célokat fogalmazunk meg és tűzünk ki magunk elé. Ezt vagy ezeket lejegyzeteljük és megpróbáljuk véghezvinni. Minden egyes kis cél megvalósulását és az oda vezető utat is leírjuk. Ezek olvasásakor szembesülünk saját önerőnkkel és megtanuljuk hogyan tudunk valamit elérni. Sok sikert!

 

Dr. Petróné Hajdú Orsolya
pszichológus, tanácsadó szakpszichológus
Budapest, XI. kerület, Sasad
Povl Bang-Jensen utca 2/C
06-30/478-6146

 

 

Kezdőlap                      Végzettségeim,tanulmányaim                     Rendelési idő,árak

Pszichológusok Etikai Kódexe

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Dr. Petróné Hajdú Orsolya pszichológus

Budapest, XI. kerület Sasad
Povl Bang-Jensen utca 2/C

06 30 478 6146

orsolya.hajdu@gmail.com

Bejelentkezés a pszichológushoz


Hogyan talál ideStatisztika

Online: 1
Összes: 224616
Hónap: 1088
Nap: 41